MALATYA / DARENDE - Ayvalı Ortaokulu

Mustafa KIZMAZ - Okul Müdürü

1968 Yılında Darende’de doğdu,  İlk, orta ve lise öğrenimini Darende’de tamamladı. 1988 Yılında 100.Yıl Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulunu bitirdi. 1989 yılında Yozgat’ta sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 1999 Yılında Sosyal Bilgiler bölümünü bitirdi . 2006 Yılında Uzman Öğretmen oldu. . 1997- 2005 yılları arsında aralıklı olarak 4 yıl Darende öğretmenevi müdürlüğü yaptı. 2005 yılında Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu müdürlüğüne atandı. 2008 yılında Darende merkez Ahmet Çokyaşar İlköğretim – Orta Okulu müdürlüğü yaptı. 2012 Yılında Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Kurucu Müdür olarak geçti. 2013 yılında tekrar Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne atandı. 2013 yılında Darende Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Bir dönem Kızılay İlçe Şube beşkanlığı da yapaan  Mustafa KIZMAZ evli ve üç çocuk babası olup, Darende Öğretmenevi ve ASO  Müdürlüğü sonrasında Okul Müdürü olarak göreve başladı. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yapmış olup, 2014 yılında atandığı Nadir İlkokulu müdürü ve başöğretmen  olarak çalıştı şu an Ayvalı İlkokulunda  görevine devam etmektedir.